Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Tuincentrum Amsterdam

Tuincentrum Osdorp is een prachtig groot tuincentrum in Amsterdam Osdorp in de buurt van Amsterdam. Bij ons vindt u een zeer groot assortiment huis, tuin en dier artikelen. Zo hebben wij ruime keuze uit verschillende tuin- en kamerplanten, tuinmeubelen, potterie, sfeerartikelen en alle andere benodigdheden voor uw tuin, balkon of terras. Wat u ook zoekt u vindt het in onze vestiging bij u in de buurt!

Voordeelkaart Tuincentrum Osdorp

Leuke aanbiedingen ontvangen kan met de voordeelkaart van ons tuincentrum nabij Amsterdam. Met deze kaart geniet u van vele voordelen. Zo houden wij u altijd als eerste op de hoogte van het laatste Osdorp nieuws, kunt u automatisch punten sparen bij elke aankoop, ontvangt u wisselende aanbiedingen en profiteert u van nog veel meer verrassende acties. Met onze voordeelkaart kunt u altijd wel geld besparen!

Webshop Tuincentrum Osdorp

Neem ook eens een kijkje in onze uitgebreide webshop. In het online tuincentrum van Tuincentrum Osdorp nabij Amsterdam vindt u een compleet assortiment tuinmeubelen, bbq's, tuinhout, bestrating, lemax, vijverartikelen en nog veel meer. Deze artikelen kunnen wij voor een kleine meerprijs bij u thuis bezorgen, voor een compleet winkelgemak bij Tuincentrum Osdorp. Er zijn een aantal artikelen die niet verkrijgbaar zijn online, zoals onze waterplanten en vijvervissen. Voor de aankoop hiervan komt u naar onze vestiging en kunt u zich direct door onze medewerkers laten adviseren.

Ontdek ons gezellige tuincentrum

In ons tuincentrum organiseren we ook regelmatig gezellige workshops. Deze activiteiten kunt u vinden op onze website: ontdek welke activiteiten wij binnenkort organiseren! Op zoek naar een tuincentrum in de buurt van Amsterdam? Kom dan naar Tuincentrum Osdorp voor het complete assortiment!

Tuincentrum Osdorp is het gezelligste Tuincentrum van Amsterdam