Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Tuincentrum

Bent u op zoek naar een compleet tuincentrum bij u in de buurt? Met het complete assortiment van Tuincentrum Osdorp vindt u gegarandeerd alles wat u zoekt! In ons assortiment vindt u ruime keuze op het gebied van huis, tuin en dier, zodat uw bezoek aan ons tuincentrum altijd slaagt. Of u nu op zoek bent naar tuinmeubelen, vaste planten of woonaccessoires maakt niet uit. U kunt ook gemakkelijk online uw artikelen bestellen. Zo kunnen wij voor een geringe meerprijs uw bestelling thuisbezorgen. Op die manier hoeft u uw nieuwe barbecue of nieuwe tuinmeubelen niet zelf te vervoeren. Het complete assortiment vindt u in online of in onze winkel in Amsterdam Osdorp.

Het leukste tuincentrum bij u in de buurt

Tuincentrum Osdorp is het gezelligste tuincentrum bij u in de buurt! Ons tuincentrum beschikt over een grote showroom met een heel groot assortiment. Een greep uit ons assortiment: 

Naast een uitgebreid assortiment hebben wij nog meer te bieden. Zo wordt onze vestiging rond de feestdagen omgetoverd tot een gezellige kerstshow. Alle kerstartikelen die wij verkopen stallen we uit op een gezellige manier, zodat u genoeg inspiratie kunt opdoen. Daarnaast kunt u ook ons kerstdorp komen bewonderen! Hier ziet u een groot aantal Lemax kersthuisjes in een gezellige opstelling, compleet met bomen en bewegende onderdelen. U krijgt vanzelf zin in de feestdagen!

Workshops volgen bij ons tuincentrum

In ons tuincentrum hebben we bovendien ook regelmatig workshops. Zo organiseren we jaarlijks een workshop pompoen snijden. Leuk voor u en uw kinderen! Op onze website kunt de activiteiten die wij organiseren bekijken. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd langs komen om onze medewerkers om advies en informatie te vragen. Ons tuincentrum is 361 dagen per jaar geopend en gemakkelijk te bereiken.

Kom gezellig langs in onze vestiging!

Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven