Vandaag open van 09:30 - 18:00

Gezien in de folder: De zwarte tuin

Tags:
Gezien in de folder: De zwarte tuin

Plantentrend

Ook voor buiten spotten we de trend dat planten niet per se moeten bloeien om interessant te zijn. Sterker nog: tuinen met grassen, varens, bamboes, mossen en vetplanten zijn in opkomst. Het

voordeel dat veel van deze planten in deze groepen hebben: ze zijn veelal wintergroen, hebben heel interessante bladvormen- en bladkleuren en heel belangrijk: ze kunnen tegen een stootje! Dat ze dan als toegift ook nog een leuk bloemetje kunnen krijgen is alleen maar een leuke bonus.

Senecio ‘Angel Wings’

Deze blikvanger in de zwarte tuin, springt er echt helemaal uit met zijn prachtige zilveren bladeren die wel van fluweel lijken te zijn. Een goed gekozen naam voor deze veelzijdige beauty die zich moeiteloos laat combineren met siergrassen. Natuurlijk leent dit kruiskruid zich ook prima voor in een pot. Dit kruiskruid is wintergroen en overleeft het buiten tot -10˚C.

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinmeubelen
Dit is het verschil tussen all-weather en normale tuinkussens!

Geen ruimte en zin om je tuinkussens elke keer op te ruimen als het gaat regenen? Kies dan voor all-weather tuinkussens.

Lees meer...
barbecues
Gasbarbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

Barbecueën op gas is een uitstekende keuze, maar hoe weet je welke gasbarbecue je nodig hebt? Lees snel verder voor ons advies!

Lees meer...
tuinhout
Zo plaats je stenen, houten of composiet tegels op een dakterras of balkon!

Benieuwd hoe je binnen 5  eenvoudige stappen een mooi 'betegeld' dakterras of balkon hebt? Lees dan verder voor alle tips! 

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven