Vandaag open van 09:30 - 18:00

Gezien in de folder: Hoera voor de hortensia

Gezien in de folder: Hoera voor de hortensia

Hoera voor de hortensia

Eigenlijk is er voor (bijna) elke plek in de tuin een geschikte hortensia te vinden. Er zijn zelfs klimmende hortensia’s die zich thuis voelen op een muur op de noordkant. In hortensia’s vinden we allerlei soorten bloemvormen: de bolvorm, de schermvorm, de schapenkop etc. Dan zijn er ook hortensia’s die prachtig blad hebben in een bijzondere vorm en/of kleur. En daarna is het belangrijk dat je voor jezelf bepaalt welke kleur je het meest aanspreekt. Hortensia’s zijn er in: wit, groen, roze, rood, blauw, paars en lila. Tenslotte zijn er ook hortensia’s met bloemen die in de loop van het seizoen allerlei kleuren krijgen en ook geschikt zijn om te drogen/verwerken in kransen. Wij hebben hier onze hortensiatoppers geselecteerd, stuk voor stuk kanjers van hortensia’s! Kom je ze ook bij ons shoppen? OP=OP!

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinmeubelen
Dit is het verschil tussen all-weather en normale tuinkussens!

Geen ruimte en zin om je tuinkussens elke keer op te ruimen als het gaat regenen? Kies dan voor all-weather tuinkussens.

Lees meer...
barbecues
Gasbarbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

Barbecueën op gas is een uitstekende keuze, maar hoe weet je welke gasbarbecue je nodig hebt? Lees snel verder voor ons advies!

Lees meer...
tuinhout
Zo plaats je stenen, houten of composiet tegels op een dakterras of balkon!

Benieuwd hoe je binnen 5  eenvoudige stappen een mooi 'betegeld' dakterras of balkon hebt? Lees dan verder voor alle tips! 

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven