Vandaag open van 09:30 - 18:00

Gezien in de folder: Op je paasbest

Gezien in de folder: Op je paasbest

Op je paasbestPaasbrunch

Begin een sfeervolle tafel bij de basis en dek eerst de tafel met een paar tafellopers, mooie borden, bestek, eierdopjes en glazen. Bepaal dan de plaats van je grootste sfeeritem en kies bij voorkeur een mooie grote vaas met paastakken om echt een paas statement te maken. Verder hebben we wat kleinere items gekozen om de overgebleven ruimte te vullen. Een houten snijplank, houten haasjes, een paar mooie planten, blauwe vaasjes met veertjes en leuk gedecoreerde eieren maken het sfeertje helemaal compleet. Kom naar ons tuincentrum en ontdek onze allerleukste paasitems!

Op je paasbest

Styingtip

Zo’n leuk wit draadmandje leent zich niet alleen om paasbrunch broodjes in te presenteren. Gebruik een draadmand ook eens om een kamerplant in pot een extra dimensie te geven. Hier boven zie je een vette Echeveria en hieronder een mooie Phalaenopsis ‘Kolibri’. De perfecte toevoeging op een sfeervol gedekte paastafel!

Op je paasbest

Bezoek de webshop

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

tuinmeubelen
Dit is het verschil tussen all-weather en normale tuinkussens!

Geen ruimte en zin om je tuinkussens elke keer op te ruimen als het gaat regenen? Kies dan voor all-weather tuinkussens.

Lees meer...
barbecues
Gasbarbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

Barbecueën op gas is een uitstekende keuze, maar hoe weet je welke gasbarbecue je nodig hebt? Lees snel verder voor ons advies!

Lees meer...
tuinhout
Zo plaats je stenen, houten of composiet tegels op een dakterras of balkon!

Benieuwd hoe je binnen 5  eenvoudige stappen een mooi 'betegeld' dakterras of balkon hebt? Lees dan verder voor alle tips! 

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven