Vandaag open van 09:30 - 18:00

Gezien in de folder: Rauw blauw

Tags:
Gezien in de folder: Rauw blauw

De woontrend ‘Rauw Blauw’ is stoer met een ruw randje. Dankzij de toevoeging van aardetinten en kamerplanten wordt het geheel warmer.

Industrieel

Dit industriële woonthema kenmerkt zich door stoere materialen als metaal, blank hout, katoen en puur aardewerk. Hier hebben we een metalen plantentrolley annex serveerwagen gebruikt als basis. Plaats hierop een groepje kamerplanten in terra cotta potten. Het blauw onderaan in de potten, komt ook terug in het katoenen vloerkleed en de glazen flessen.

Trend

De ananasplant of Ananas comosus ‘Pacifico’ is een prachtige exotische kamerplant en een echte trendplant van dit moment. Ze zijn er in twee varianten, maar wij hebben gekozen voor de variant met rode ananasvrucht.

Zwarte Zamioculcas

De zamioculcas zamiifolia ‘Raven’ is een prachtige nieuwe zwarte blikvanger in de Zamioculcas-familie. De zwarte Zamioculcas heeft bladeren met een prachtig kleurverloop van zwart naar groen, waaraan hij zijn naam dankt. Deze survivor krijgt het liefst maar af en toe een slokje water en doet het ook op donkere plekken prima.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
tuinhout
Tips en inspiratie voor een overkapping :)

Zit je te denk aan een overkapping? Lees dan deze handige tips en bekijk inspirerende voorbeelden! 

Lees meer...
tuinplanten
Tuinontwerp: tips en advies bij beplanting

Ben je bezig met je tuinontwerp en wil je veel groen toevoegen? Lees dan snel verder voor onze tips en advies!

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven