Vandaag open van 09:30 - 18:00

Gezien in de folder: lavendelmarkt

Tags:
Gezien in de folder: lavendelmarkt

Wij verkopen heel veel  soorten lavendel. Alledaagse soorten van een goede kwaliteit, maar ook meer bijzondere soorten. Speciaal voor jou geselecteerd bij de beste kwekers. We hebben echte lavendel in paars en roze! Maar ook kuiflavendel in diverse kleuren. Speciaal voor de lavendelmarkt hebben we extra grote lavendelstruiken (XXL) ingekocht. Daarnaast zijn er ook kleine lavendelplanten om een lavendelhaag van te maken. Dus kom nu naar onze lavendelmarkt en laat je inspireren en adviseren, de keuze = reuze!

Verzorging

Lavendel houdt van een lichte, liefst zoveel mogelijk zonnige plek. Ze groeien prima in potten of bakken, maar voelen zich ook prima thuis rechtstreeks in de tuin. Zet ze op een plek waar ze minstens vier uur per dag direct zonlicht krijgen. Daar houden ze van. Verwijder uitgebloeide bloemen, dit stimuleert de aanmaak van nieuwe bloemen.

TIP: Snoei echte lavendel (Lavandula angustifolia) in het voorjaar, zodra je lavendel weer start met groeien. Snoeit niet tot op de kale takken, want dan lopen ze niet meer uit. Snoei daarna in het najaar (rond september) nog een keer om je lavendel mooi vol en compact te houden.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

barbecues
Kamado barbecue kopen? Lees eerst deze aankooptips!

De echte barbecue-experts gaan natuurlijk voor een kamado barbecue. Maar, welke soorten zijn er dan en wat heb je nodig?

Lees meer...
tuinhout
Tips en inspiratie voor een overkapping :)

Zit je te denk aan een overkapping? Lees dan deze handige tips en bekijk inspirerende voorbeelden! 

Lees meer...
tuinplanten
Tuinontwerp: tips en advies bij beplanting

Ben je bezig met je tuinontwerp en wil je veel groen toevoegen? Lees dan snel verder voor onze tips en advies!

Lees meer...
Schrijf je in en win!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak iedere maand kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Inschrijven