Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Kerstshow tuincentrum Osdorp Amsterdam 2017

De grootste en gezelligste kerstshow van 2017 vind je bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam. In de kerstshow van 2017 kan je een combinatie van klassieke, moderne en gekke kerstthema’s verwachten waarin de kerstartikelen weer rijkelijk zijn uitgestald. De kerstshow is dit jaar opgebouwd in maar liefst acht verschillende kerstthema's waarin alle bijpassende kleuren en materialen aan je worden gepresenteerd. Naast kerstartikelen zullen wij je tevens weer verrassen met de laatste sfeer- en interieurtrends voor het najaar en de winter van 2017!

Kom jij de kerstshow van tuincentrum Osdorp in Amsterdam ook bewonderen? Bekijk dan hier onze openingstijden en wie weet zien we je snel bij ons in het tuincentrum!


De acht kerstthema's uit de kerstshow van tuincentrum Osdorp 2017

Hieronder een kleine impressie van de kerstthema's van de kerstshow bij tuincentrum Osdorp in Amsterdam. Het hele tuincentrum staat weer in de steigers en alles wat je maar kunt bedenken om je huis, tuin en balkon in de kerstsfeer te brengen is aanwezig. Online vind je slechts een kleine selectie van ons kerst assortiment, kom voor een volledig beeld én een leuke dag vooral langs in het tuincentrum om onze kerstshow te bewonderen.  


1. Hollands Winterfeest, een écht Hollands kerstthema!

Het eerste kerstthema dat je tegen zult komen tijdens je winterse wandeling door de kerstshow van tuincentrum Osdorp. Bij deze kersttrend voor 2017 draait het om de typisch Hollandse kerst- en wintertradities, zoals schaatsen, koek en zopie en lekker buiten spelen met dikke truien en warme wanten. De kleuren, rood, wit en zilver staan centraal binnen deze kersttrend en worden aangevuld met nachtblauw, ijsblauw en wat parel voor de warmte, het traditionele rood wordt hiermee in een nieuw modern jasje gestoken.

Kom langs in het tuincentrum voor het volledige assortiment of bekijk een klein aanbod van dit kerstthema nu online>>>

Hollands Winterfeest in de kerstshow tuincentrum Osdorp Amsterdam 2017


2. Winter Sky, een kerstthema geïnspireerd op een mooie winterse horizon.

In de kerstshow van tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je ook dit jaar weer de kersttrends van 2017, wat dacht je bijvoorbeeld van het Winter Sky kerstthema? Deze nieuwe kersttrend voor 2017 is geïnspireerd op de prachtige kleuren die de lucht ons in de winter te bieden heeft. De kleuren van dit kerstthema gaan van wit en zilver naar roze en nachtblauw.

Kom langs in het tuincentrum voor het volledige assortiment of bekijk een klein aanbod van dit kerstthema nu online>>>

Winter sky in de kerstshow van tuincentrum Osdorp 2017


3. Romantische herinneringen, een kerstthema vol romantiek.

Een kerstthema dat romantiek uitstraalt en de beste herinneringen in je naar boven haalt! De kleuren die je terug zult vinden in dit romantische kerstthema zijn roze, parel, linnen, goud en eucalyptus, combineer dit met delicate materialen voor een verfijnde en luxe uitstraling! 

Kom langs in het tuincentrum voor het volledige assortiment of bekijk een klein aanbod van dit kerstthema nu online>>>

Roze kleuren in de kerstshow bij tuincentrum Osdorp Amsterdam


4. Stijlvolle Kerst, een elegant en chic kerstthema.

Als we het over een chique en elegante Kerst hebben dan gaat het over het kerstthema ‘Stijlvolle Kerst’! Met deze kersttrend haal je luxe en glamour in huis, maar wel met een warme uitstraling! De kleuren die je terug zult vinden in dit elegante kerstthema zijn goud, suéde, chocolade, linnen, wit, zilver en petrol.

Kom langs in het tuincentrum voor het volledige assortiment of bekijk een klein aanbod van dit kerstthema nu online>>>

Een chique kerst met de kerstshow van tuincentrum Osdorp 2017


5. Trend, een minimalistisch en stoer kerstthema.

Trend is een stoer, modern en zelfs een beetje industrieel kerstthema waarbij de Kerst op een subtiele en stoere manier wordt verwerkt in je interieur. Dienbladen of stoere schalen met winterse versiering, een kerstboom van hout of stoer versierde Nordmann, voeg daar wat winterse accessoires zoals plaids en kaarsen aan toe en je hebt Trend! De kleuren die je terug ziet komen in dit kerstthema zijn wit, olijf, pine, eucalyptus, frost, zilver en sneeuw.

Kom langs in het tuincentrum voor het volledige assortiment of bekijk een klein aanbod van dit kerstthema nu online>>>

Industriële kerst met Trend, het thema uit de kerstshow van tuincentrum Osdorp Amsterdam 2017


6. Winter Bos, een natuurlijk en rustgevend kerstthema.

In deze kersttrend voor 2017 kom je veel natuurlijke kleuren en materialen tegen, het is een kerstthema dat makkelijk combineert in vrijwel ieder interieur. De kleuren die je in dit kerstthema aan zult treffen zijn chocolade, suéde, olijf, pine, eucalyptus, winterwit, frost en zilver. Combineer dit met wat sneeuw en natuurlijke materialen, zoals hout en je krijgt een mooie rustgevende sfeer in huis.

Kom langs in het tuincentrum voor het volledige assortiment of bekijk een klein aanbod van dit kerstthema nu online>>>

De kerstshow van tuincentrum Osdorp 2017


7. Klassiek Kerstfeest, waarbij de kersttradities in stand worden gehouden.

In de Kerstshow van tuincentrum Osdorp in Amsterdam vind je ieder jaar de laatste kersttrends, maar ook oude kersttrends in een nieuw jasje zullen de revue passeren! Wat dacht je bijvoorbeeld van het gezellige klassieke kerstthema Klassiek kerstfeest? Bij een klassiek kerstfeest kom je samen met familie om te genieten van een heerlijke brunch en een uitgebreid kerstdiner waarna je gezamenlijk in de woonkamer kerstcadeaus gaat uitpakken. Bij een klassiek kerstfeest horen kleuren, zoals: rood, ossenbloed, goud, pine, suéde, nachtblauw en natuurlijk zilver.

Kom langs in het tuincentrum voor het volledige assortiment of bekijk een klein aabod van dit kerstthema nu online>>>

Klassieke kerst bij de kerstshow van tuincentrum Osdorp in 2017


8. Vrolijke kerst, een kerstthema waar je energiek en vrolijk van wordt!

Vrolijke kerst, dat heb je zeker met deze kersttrend! De kleuren springen uit je boom en de versiering is allemaal met een knipoog, het is gewoon het vrolijkste kerstthema dat wij hebben!

Dit kerstthema is alleen verkrijgbaar bij ons in het tuincentrum.

Snoep en donut kerstballen in de kerstshow van tuincentrum Osdorp 2017


De kerstshow waar kinderen niet worden overgeslagen!

Met de kinderen kerstshoppen is leuk, maar alleen als de kinderen zich ook vermaken. Daarom maakt tuincentrum Osdorp van de kerstshow een ware attractie voor jong en oud, zo kan jij rustig inspiratie opdoen terwijl de kinderen hun ogen uitkijken en zich prima vermaken.

Het mooiste kerstbomenbos van Amsterdam

Bij binnenkomst in ons tuincentrum komt je al snel terecht in het kerst­bomen­bos van tuincentrum Osdorp. Hier staan de mooiste kunst­kerst­bomen rijkelijk uitgestald: de aller grootste, kleinste, sprankelend verlichte of besneeuwde kerstbomen, ze staan er allemaal!

Het grootste miniatuur kerstdorp van Nederland

Het kerstdorp is ongeveer 165 m2 groot en staat vol met meer dan 300 prachtig verlichte kersthuisjes, 550+ vrolijke kerstdorp figuren en de mooiste kerstdorp accessoires welke zijn uitgestald in diverse thema's. Het Lemax kerstdorp is dit jaar op een geheel nieuwe manier opgezet waardoor we een buiten- en binnenring hebben gekregen met meer ruimte voor kersthuisjes! Nieuw in 2017 zijn onder andere een grote Lemax treinbrug met tunnel en een bergdorp gelegen aan een prachtige beek met stromende waterval, de skigondel waarmee je een rondje boven het miniatuur kerstdorp kunt maken, is natuurlijk ook weer in werking gesteld! Kortom, ben jij een echte Lemax kerstdorp fan? Kom dan nu naar tuincentrum Osdorp in Amsterdam om het grootste Lemax kerstdorp van Nederland te bewonderen en laat ons weten wat je ervan vindt!

De bewegende beer

De vriendelijke en bewegende ijsbeer mag natuurlijk ook niet ontbreken. De beer is een bewezen succes en komt daarom ieder jaar weer terug in onze kerstshow waar kinderen gefascineerd luisteren naar het verhaal over de verdwenen zon.

Let op! het kerstdorp wordt in de eerste week van januari 2018 langzaam afgebouwd en de skigondel is inmiddels niet meer in gebruik. 

Oliebollenkraam

En wat is er nu gezelliger dan na een paar leuke uurtjes kerstshoppen afsluiten met een vers gebakken oliebol van de oliebollenkraam?