Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dr. Grill Barbecue Festival 2018

27 en 28 mei DR. Grill & Barbecue festival Amsterdam Voor de echte barbecue fanaten organiseren wij ook dit jaar het Dr. Grill Barbecue Festival met inloopworkshops, proeverijen, demo's, een barbecue wedstrijd voor kinderen en de finale van de Nationale Barbecue Weken, incl. tv opnames van RTL 4!

Daarnaast krijg je tijdens het festival extra korting op veel barbecues en accessoires, kortom echt een weekend voor barbecue fanaten!

Jij komt toch ook?

Festival tijden:

  • Zaterdag: 11:00 - 17:00
  • Zondag: 12:00 - 16:00

Entree is gratis.

Barbecue wedstrijd voor kids, meld ze aan en doe mee!

Voor alle kinderen vanaf 6 t/m 11 jaar organiseren wij in samenwerking met Napoleon op zaterdag én zondag twee barbecue wedstrijden. Tijdens de barbecue wedstrijd bakken de kids, onder begeleiding van een ouder, hun ultieme hamburger die zal worden beoordeeld door een heuse jury! De winnaars maken kans op een Napoleon Travel Q barbecue, de ultieme barbecue voor thuis en onderweg! 

De wedstrijden zullen zowel zaterdag als zondag om 13:00 en 15:00 aanvangen en duren ongeveer een uurtje. Alle materialen en benodigdheden worden verzorgd en álle kinderen ontvangen een schort en petje cadeau.   

Bakt jouw zoon of dochter de beste hamburger? Meld hem of haar dan nu aan via onderstaande formulier en doe mee!

Gratis festivalmunt bij elke € 20,-!

Vanaf 12 mei krijg je bij iedere € 20,- die je bij ons in het tuincentrum besteedt één munt voor het Dr. Grill Barbecue Festival, met deze munten kun je betalen bij de verschillende barbecuestands op ons parkeerterrein! Munten kunnen ook los worden gekocht voor € 0,50 cent per stuk.

 

Data: en

Meld ze nu aan voor de barbecue wedstrijd en doe mee!

Velden met * zijn verplicht.